Alice in Borderland – Filmul

Captivi intr-un joc vodeo, oamenii fac tot ce e mai rau pentru a supravietui

Adaptat dupa celebra manga japoneza cu acelasi nume, serialul Alice in Borderland isi duce participantii sai intr-un joc video crud, fortandu-i sa comita cele mai rele atrocitati pentru a supravietui.

Merita deci sau nu sa ne uitam la el?

In acest moment, Netflix stie cum sa isi incante abonatii. Dupa ce a scos pe piata si un nou thriller cu Aron Piper, un serial semnat de aceeasi persoana care a produs si Elite, numit The Mess You Leave Behind, celebra platforma ne duce in universul jocurilor video.

Urmarim aici deci viata de zi cu zi a lui Ryohei Arisu, un tanar care este somer si care isi petrece in mare parte ziua jucand jocuri. Dar, se va trezi in locul unui personaj, dar de data aceasta va juca propriul sau rol si se intreaba daca va iesi cu viata de aici.

Aceasta productie Netflix exploteaza ideea unui joc video in retea transpus in viata reala. Si toti cei care se uita la serial, vor fi cu siguranta captivati de intriga sa. La fel ca si Cube si Hunger Games, participantii de la joc sunt fortati sa treaca cu brio peste probele din joc pentru a supravietui.

Si chiar daca serialul este inspirat de manga, poate atrage o multime de alta lume. Un public diferit deci, nu neaparat amatori ai acestui stil.

Show-ul lui Shinsuke ne permite sa intelegem cum s-ar comporta oamenii din societate daca ar fi in fata unui pericol iminent.

Alice in Borderland este convingator din mai multe puncte de vedere- are cel mai bine lucrat scenariu, actorii sunt foarte buni si suspansul nu dispare nicio clipa. Si dupa ce ai vazut primul episod vei fi cu siguranta extrem de curios sa vezi ce se intampla mai departe.

Un comentariu la „Alice in Borderland – Filmul

  1. Personal,cred ca Ted (2012) – WatchSeries a fost mult mai bun decat continuarea.In Ted 2, ursuletul se casatoreste cu Tami.Amandoi isi doreau un copil,dar din cauza lui Ted,nu puteau avea unul,asa ca se duc la centrul de adoptii. Ted afla ca statul nu il considera o persoana,ci doar un obiect,ceea ce ii respinge accesul la adoptie, casatoria ii este revocata, iar viata lui se duce de rapa.In lupta lui impotriva statului,acesta reuseste sa-si castige drepturile cu ajutorul unei avocate, Samantha, dar si lui Morgan Freeman.Bineinteles, glumele, scenele in care se drogheaza si vulgaritatea nu i-au lipsit micutului Ted.

Lasă un răspuns