A Teacher – o relație profesor-elev ilegală pentru Kate Mara

Mini serialul A Teacher este bazat pe filmul cu acelasi nume, al lui Hannah Fidell, aparut in anul 2013. Realizatoarea a produs chiar ea aceasta adaptare, unde relatia interzisa dintre o profesoara si elevul sau nu va ramane fara consecinte.

Claire Wilson, Kate Mara, este o tanara profesoara intr-un liceu din Texas. Nefericita in mariajul sau, va intra in relatie cu Eric Walker, unul din elevii sai si capitanul echipei de fotbal, un baiat foarte seducator de altfel. Dar, lucrurile incep sa se precipite intre ei si daunele sunt din ce in ce mai mari, cu consecinte destul de grave. Unele persoane se vor intreba urmatoarele- Cum indraznesti? In orice caz, acesta este si scopul sa se prezinte faptul ca aceste relatii nu sunt deloc glamour sau numai lapte si miere.

Dar aceasta romanta nu va ramane nepedepsita, deoarece legile din Texas interzic orice relatie intre profesori si elevi. Si chiar daca acestia au peste 18 ani.

Povestea care se intinde pe 10 episoade ne prezinta cum legatura ilicita dintre o profesoara si elevul sau le va da viata peste cap protagonisitilor si cum are repercusiuni si asupra prietenilor si familiilor, imposibil de ignorat.

In castingul de la A Teacher, Kate Mara va fi inconjurata Nick Robinson, Ashley Zukerman, Marielle Scott, Shane Harper, Adam David Thompson, Rya Kihlstedt, Camila Perez, Cameron Moulène si de Ciara Bravo.

Un serial care a ridicat numeroase polemici, deoarece a abordat un subiect tabu. Unii sunt de parere insa ca acest serial nu are nimic credibil. Nu multi cunosc profesori care se comporta asa cu elevii lor. Nu-i asa? Sau poate ca asa este mai cool in State….

Si in timp ce miscarea Me Too este din ce in ce mai populara in State, aceasta poveste dramatica ataca unele subiecte mai sensibile precum abuzul de putere, consimtamantul, statutul de victima, dar si consecintele acestor fapte.

Lasă un răspuns